Halk Eğitim'de "ilk kurs" heyecanı

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kapılarını ilk kez 11 ağustos Pazartesi günü başlayacak olan "İş Güvenliği ve İş Sağlığı" kursu ile açmaya hazırlanıyor. Ku

GÜNDEM 6.08.2014 21:17:00 0
Halk Eğitim

24 Haziran tarihinde Osman Günel’in Kurucu Müdür olarak atanması ile resmen açılan Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, ilk kursunu açmak için gün sayıyor.

 

 

İLK KURS 11 AĞUSTOS’TA AÇILACAK

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü binasında iki derslik, bir idareci odası ve iki tuvaletin yer aldığını belirten Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Günel, “Faaliyetlerimizi, İnönü Mahallesi Pınar Bulvarı No 17 adresinde, yaklaşık bir dönümlük arazi üzerinde bulunan binamızda gerçekleştireceğiz. Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak ilk kursumuzu ise 11 Ağustos Pazartesi günü açmayı planlıyoruz” dedi.

 

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılacak ilk kursun “İş Güvenliği ve İş Sağlığı” alanında olacağını ifade eden Osman Günel, “Bu kursumuz için ön kayıt başvurularını almaya başladık. Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımız müdürlüğümüze gelerek kayıt yaptırabilirler. Kayıtlarımız devam ediyor. Bu kapsamda binamızın en kısa süre içinde hazır hale getirilerek kurs verebilir duruma getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

MESLEKİ BECERİLER EDİNECEKLER

2014-2015 eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilere yönelik ‘Sınavlara Hazırlık Kursları’nın da açılacağını söyleyen Müdür Osman Günel, “Bunun yanında ilçemiz sınırları içinde ikamet eden ev hanımlarımız başta olmak üzere yetişkinler için de kurslarımız olacak. Vatandaşlarımız açacağımız kurslar sayesinde bir yandan aile bütçelerine katkı sağlayacak mesleki beceriler edinirken, bir yandan da boş zamanlarını en faydalı şekilde değerlendirebilecekleri bir ortama kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN