Zümbül beklentileri düşük tutuyor

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Ramazan Bayramı öncesi muhtarlıklara dağıttıkları Fitre zarflarını toplamaya başladıklarını ifade etti. Bazı mahalle muhtarların?

GÜNDEM 6.08.2014 21:12:00 0
Zümbül beklentileri düşük tutuyor

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Ramazan Ayı kapsamında dağıttıkları Fitre zarflarını geri toplamaya başladıklarını ifade etti.

 

BU YIL GELİR DÜŞÜK OLACAK

Tekirdağ’ın Büyükşehir olması nedeniyle Çerkezköy’e bağlanan Kızılpınar ve Veliköy’de mahalle sayılarının teke düşmesi ile birlikte mevcut muhtarların bu Ramazan Bayramı’nda Fitre zarfı dağıtma ve toplamalarında zorluk çektiğini söyleyen THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Ramazan Bayramı’nın okul tatiline denk gelmesi ve birçok vatandaşımızın da tatile gitmesi nedeniyle bu yıl önceki yıllara göre fitre toplamada düşüş yaşanacağını tahmin ediyoruz” dedi.

 

ÖZVERİLİ BİR ÇALIŞMA SERGİLİYORUZ

Başkan Mustafa Zümbül, “THK Çerkezköy Şubesi olarak biz her zaman fitre dağıtımının amacına ulaşması yönünde özverili bir çalışma sergiliyoruz. Ancak bu yıl hem okulların tatil olması nedeniyle tatile gidenlerin sayılarının artması hemde Tekirdağ’ın Büyükşehir olması dolayısıyla mahalleye dönüşen beldelerimizin muhtarlık sayılarının teke inmesi nedeniyle fitre gelirlerinde düşüş olacak. Dağıttığımız fitre zarflarının tamamı birkaç gün içinde tarafımıza teslim edilmiş olacak. O zaman bu konuda kesin bir açıklama yapabiliriz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN