Mahallelinin toz derdi bitti

Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Abdi İpekçi Caddesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçe

GÜNDEM 6.08.2014 21:02:00 0
Mahallelinin toz derdi bitti

SÜREKLİ ŞİKAYETLER ALIYORDUK

Fen İşleri Müdürlüğünde görevli yetkililer, "Asfaltlama çalışması yaptığımız bu alan yeni yerleşim bölgesi olduğu için burada ikamet eden vatandaşlarımızdan yoğun bir şikayet alıyorduk. Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın da talimatı ile asfaltlama çalışması gerçekleştiriliyor" dedi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise yaptığı açıklamada, "Abdi İpekçi Caddesinin Kıyık bağlantısının olduğu bölgeden geçen yol toprak olduğu için burada ikamet eden vatandaşlarımızdan sürekli şikayetler alıyorduk. Bu şikayetler doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğümüz şantiyesinden temin edilen asfalt malzemesi ve Fen İşleri Müdürlüğüne ait ekipmanları kullanarak toprak olan Kıyık bağlantı yolunun asfaltlama çalışmasını gerçekleştirdik” dedi.

 

TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gerçekleştirilen tüm hizmetlerin Edirneli vatandaşlar için yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Vatandaşlarımızın da rahat bir yaşam sürmeleri için tüm gücümüzle çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Abdi İpekçi Caddesinde ikamet eden vatandaşlar asfaltlama çalışmasından son derece memnun kaldıklarını belirterek Belediye Başkanı Gürkan’a ve asfaltlama işinde görevli Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

 

Haber Merkezi