Kapasitelerini TRAKYAKA desteği ile arttıracaklar

Kurt Makine tarafından 'Tarım Makineleri Üretim Tesisinde Büyük Ölçekli Makine Üretimi Ve Üretim Kapasitesini Arttırma' projesi Trakya Kalkınma Ajansı tarafından onaylandı.

GÜNDEM 6.08.2014 20:28:00 0
Kapasitelerini TRAKYAKA desteği ile arttıracaklar

PROJESİNİN YÜZDE 48’İ TRAKYAKA TARAFINDAN KARŞILANACAK

Trakya Kalkınma Ajansı 2013/2014 Yılı Mali Destek Programları kapsamında başarılı olan projelerden biri olan Kurt Makine tarafından sunulan 'Tarım Makineleri Üretim Tesisinde Büyük Ölçekli Makine Üretimi Ve Üretim Kapasitesini Arttırma' projesinin yüzde 48’i TRAKYAKA tarafından karşılanacak. İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunan 'Tarım Makineleri Üretim Tesisinde Büyük Ölçekli Makine Üretimi Ve Üretim Kapasitesini Arttırma Projesi'nin sözleşmesi Ajans merkez binasında imzalandı.

 

AMAÇ İHRACATI ARTTIRMAK

Sözleşme imzalama törenine Trakya Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Mahmut Şahin, Kurt Mühendislik adına Genel Müdür Kemal Kurt katıldı. Bünyesine katacağı fiber lazer makinesi ile büyük ölçekli tarım makineleri üretmeyi ve Ar-Ge yeteneği geliştirmeyi planlayan firma Avrupa, Afrika ve Türki Cumhuriyetler pazarına yaptığı ihracatı artırmayı hedefliyor.

 

Haber Merkezi