Çocuklar 'Gökkuşağı Projesi'yle sanal dünyadan uzaklaşacak

Edirne Belediye Başkanlığı Aile Danışmanlık Birimi yeni bir projeye daha imza attı. Çocukları sanal dünyadan uzaklaştırmak amaçlı düzenlenen 'Gökkuşağı Projesi' hayata geçiriliyor.

GÜNDEM 6.08.2014 20:26:00 0
Çocuklar

ÇOCUKLAR GELECEĞE RENK KATAR

 

Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık Birimi Personeli Uzm. Psikolojik Danışman Esra Selvi yaptığı yazılı açıklamada, "Her çocuk bir renktir. Renk hayattır, zevktir, uyumdur, hayat da tattır. Çocuk gelecektir, aydınlık yarındır. Bütün çocuklar farklı bir renk barındırır içinde. Geleceğe renk katar çocuklarımız. Bir aradayken gökkuşağı gibidirler. Günümüze, geleceğimize ışık tutarlar. Bizler de Türkiye Cumhuriyeti Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık Birimi olarak bu gökkuşağına bir renk de biz katalım istedik. Daha canlı parlasın, kötü ışıklar düşmesin renklerine istedik ve 'Gökkuşağı' projemizi hazırladık" denildi.

 

BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

 

Ayrıca Gökkuşağı Projesi kapsamında Edirne Müftülüğüne bağlı Kur’an Kursu öğrencilerine bilgilendirme seminerleri verilmeye devam ediliyor. Yetkililer, Gökkuşağı Projesini destekleyen Belediye Başkanı Recep Gürkan’a, Başkan Yardımcıları, Çiğdem Gegeoğlu’na, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Avcı’ya, projede ortaklaşa çalışan kurumlara Edirne Müftülüğü’ne teşekkür etti.

 

Haber Merkezi