Kapaklı Emniyeti sınıf atladı

Emniyet Genel Müdürlüğü, bir dizi çalışmaların ardından Teşkilat yapısında standardizasyonu sağlamak amacıyla İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri'nde bir takım yapısal düzenlemeler

GÜNDEM 5.08.2014 21:54:00 0
Kapaklı Emniyeti sınıf atladı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri’nde gerçekleştirilen yapısal düzenlemeler kapsamında “B” statüsünde olan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü “A” statüsüne yükseldi.

 

YENİ BİRİMLER OLUŞTURULDU

 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen yapılandırma çalışmaları kapsamında “B” statüsünden “A” statüsüne yükselen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yeni birimler oluşturuldu. Bu kapsamda Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Çocuk Büro Amirliği, Terörle Mücadele ve Güvenlik Büro Amirliği, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ve Pasaport Büro Amirliği birimleri oluşturuldu. 

 

YER VE ARAÇ-GEREÇ TEMİNİ BEKLENİYOR

 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamalara göre Pasaport Büro Amirliği, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme birimleri, gerekli araç-gereç ve yer temininin sağlanmasının ardından önümüzdeki günlerde faaliyete başlayacak. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ