Bahar: Bu iş 1. turda biter

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, ilçe yönetimi ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, CumhurbaÅ

SİYASET 5.08.2014 21:50:00 0
Bahar: Bu iş 1. turda biter

AK Parti heyeti dün saat 10.30’da da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. AK Partililer ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve ÇTSO yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

 

BU SEÇİM BAŞBAKANLIK SEÇİMİ DEĞİL

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ÇTSO ziyaretinde yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerde 2. tura kalmadan 1. turda seçileceğini iddia etti. Bahar, “AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak ilk ziyaretimizi ÇTSO’ya yapmayı planlamıştık ancak bugüne nasip oldu. Seçimlere çok az bir zaman kaldı ve bu zamanı ilçe teşkilatı olarak çok iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. AK Parti olarak Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Dün de söylediğim gibi MHP ve BBP seçmenine tekrar sesleniyorum. Bu seçim başbakanlık seçimi değil. Bu seçim Türkiye’nin seçimi ve bu nedenle Cumhurbaşkanı adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy istiyoruz. İnşallah ikinci tura kalmadan birinci turda seçileceğine inanıyoruz” dedi.

 

RENK VERMEMİZ DOĞRU DEĞİL

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ise “Oda olarak bizim renk vermemiz doğru değil. Böyle bir lüksümüz de yok. ÇTSO olarak biz tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN