Herşey daha çağadaş bir Kapaklı için

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirilmekte olan asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Durmadan, bıkmadan, usanmadan, daha mode

GÜNDEM 5.08.2014 21:49:00 0
Herşey daha çağadaş bir Kapaklı için

“Asfaltlanmadık yol kalmayacak” parolasıyla hareket eden Kapaklı Belediyesi, ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirdiği Asfalt Yol Yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

BÜTÜN YOLLARIMIZI ASFALTLAYACAĞIZ

 

İlçe genelinde gerçekleştirilen asfaltlama ve altyapı çalışmalarının ilçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandığını öne süren Başkan Mandalı, “Yol, bir şehir için medeniyet göstergesidir. Herkesin bildiği gibi kentlerin gelişmişliği, sahip olduğu ulaşım olanaklarının kalitesi ile doğru orantılıdır. Bu kapsamda Kapaklı’daki bütün yolları asfaltlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİK

 

İlçenin hızla büyüyüp geliştiğini kaydeden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi olarak biz bu hızlı gelişimin en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız asfaltlama çalışmaları da bunlardan biridir. Gerçekleştirdiğimiz altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilçemizi bölgenin cazibe merkezi haline getirdik” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Gökhan TEKER