Yüceer: Tekirdağ 1'inciliğe alıştı

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, partisinin Muratlı İlçe Teşkilatı ziyareti esnasında Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy için destek istedi.

SİYASET 5.08.2014 21:47:00 0
Yüceer: Tekirdağ 1

YETER BU KADAR ÖFKE

 

Partililerin ellerinden geldiğince kendi evlerinde ve çevrelerinde oy çalışması yapması gerektiğini ifade eden CHP PM Üyesi Dr. Candan Yüceer, Muratlı’nın kendileri için çok kıymetli olduğunu dile getirdi. Yüceer, "Hangi siyasi partiye oy verirse versin, hangi yaşam şeklini tercih ederse etsin, kimse kimsenin düşmanı değildir. Hepimiz birbirimize akrabayız, eşiz, dostuz, komşuyuz. Artık yeter diyoruz. Yeter bu kadar öfke, bu kadar düşmanlık, bu kadar nifak tohumu. O yüzden Ekmeleddin İhsanoğlu 10 partinin üzerinde anlaştığı bir isim” dedi.

 

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY İSTİYORUZ

 

Yüceer, “Birlik, beraberlik, uzlaşı çok önemli. Demokrasi uzlaşmak ve anlaşmak demektir. Azınlığın da sesi olsun. Ortak payda vatan, millet, ülke olduğunda insanlar demek ki bir araya geliyor. İnşallah sizlerin bizlerin çalışmalarıyla Ekmeleddin İhsanoğlu cumhurbaşkanı seçilince bundan sonra da Türkiye’de artık en azından siyaset istediğimiz noktaya çekilecek" dedi. Şu anki siyasetin dilinden,  siyasetçilerin bu üslubundan memnun olmadıklarını anlatan Yüceer, "O yüzden Ekmeleddin İhsanoğlu diyoruz. Gönül rahatlığıyla Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istiyoruz. Tekirdağ birinci olmaya alıştı, artık birinciliği de başka illere kaptırmamalıdır" diye konuştu.

 

Haber Merkezi