Bahar: Her iki başkanı da uyardık

Çerkezköy'de Hükümet Caddesi'nde bulunan köprünün, yaya geçişinin ana yola yaklaşık bir buçuk metre kadar uzadığını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar,

GÜNDEM 4.08.2014 22:15:00 0
Bahar: Her iki başkanı da uyardık

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Hükümet Caddesi’nde bulunan köprünün yayalar için tehlike arz ettiğini belirterek gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. 

 

ALİ ERTEM’E DE SÖYLEMİŞTİK

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hükümet Caddesi’ndeki köprünün devlet hastanesi tarafındaki yaya kaldırımını ana yola bir buçuk metre kadar girmiş durumdadır. Bu durumun kazalara her an davetiye çıkaracağını ve düzeltilmesi gerektiğini bir önceki Belediye Başkanı Ali Ertem’e de söylemiştik. Fakat konuyla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadı. Yeni seçilen Belediye Başkanı Vahap Akay’a da durumu izah ettik ve kendisi bu durumu çözümleyeceğini söyledi. Fakat o da bu yönde henüz bir çalışma yapmadı. Bu çalışmanın kısa süre içinde yapılmasını bekliyoruz. Başkan Vahap Akay, köprünün yanına yeni yaya geçişi yapacaklarını söyledi. Önceki Başkan Ali Ertem de böyle söylemişti. Ama yeni yapılacak yaya geçişine kadar bu kısmın düzeltilmesi çok önemli” dedi.

 

UMARIM SESSİZ KALMAZLAR

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar beraberinde Belediye Meclis Üyesi Şükrü Dumanlar ve İlçe yönetim Kurulu Üyesi Kamil Yiğit ile birlikte bahse konu köprüdeki yaya kaldırımının anayola kadar girmiş olmasının hem yayalar için hem de araçlar için tehlike meydana getirdiğini belirtti. Köprüdeki yaya kaldırımının fazlalığının kırılarak yaya kaldırımının daha içeri çekilmesi gerektiğini söyleyen Bahar, “Yaya kaldırımının ana yola yaklaşık bir buçuk metre kadar girmiş olmasından hastane yönüne gidenler ya da hastane yönünden gelenler çok zor şekilde dönüş yapıyor. Yaya kaldırımının burada düzeltilmesi en fazla yarım günlük bir iştir. Gereken önlemlerin alınması için illa burada bir kazanın mı meydana gelmesi gerekiyor? İnanın bu durum yıllardır aynı. Her geçişimde buranın ne zaman düzeltileceği aklıma geliyor. Belediye Başkanı Vahap Akay’dan ricamız buranın bir an önce düzeltilmesidir. İnşallah Başkan Akay ve ekibi bizim bu duyarlılığımız karşısında sessiz kalmazlar da sorunu çözümlerler” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN