Bahar: Bu seçim Türkiye'nin vizyon seçimidir

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ni ve S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooper

SİYASET 4.08.2014 22:14:00 0
Bahar: Bu seçim Türkiye

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, beraberindeki partililerle birlikte ilk olarak Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

 

ERDOĞAN’A DESTEK İSTEDİLER

 

AK Parti heyeti burada Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Ali Bozdağ tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen AK Parti heyeti daha sonra Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne ziyarette bulundu. Ak Parti heyeti burada ise Kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe ile görüşerek Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seçimlerde destek vermelerini istediler. AK Parti heyetinin son adresi ise S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi oldu. Burada Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat ile görüşen AK Parti İlçe Başkanı Bahar ve partililer, Başkan Arat’tan da Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

 

HERKES OYUNU KULLANMALI

 

Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye’nin vizyon seçimi olduğunu söyleyen Reşat Bahar, herkesin sandığa giderek oy kullanması gerektiğini söyledi. Başkan Bahar, “Ziyaretimizin amacı Başbakanımız Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan seçimler için destek istemektir. Seçimlere birkaç gün kaldı. Bu sürede çok sıkı bir çalışma programladık ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimleri kazanması için bölgemizde olağanüstü bir çalışma sergiliyoruz. İlçemizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarını, kahvehaneleri, esnafları ve herkesimi ziyaret ediyoruz. Bu seçim iktidar seçimi değil bu seçim Türkiye’nin vizyonunu belirleyecek olan bir seçimdir. Bu nedenle 10 Ağustos Pazar günü tüm seçmenler sandığa giderek oy kullanmalıdır” dedi.

 

ÜLKÜCÜLERDEN DE ALPERENLERDEN DE DESTEK BEKLİYORUZ

 

Bahar, “Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Büyük Birlik Partisi’ne oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Bu seçim Başbakanı belirleyecek seçim değil. Bu seçim Türkiye’nin vizyon seçimidir. Türkiye’de ve dünyada kendini kanıtlamış Başbakanımız Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. Bu partilere oy vermiş kadeşlerimizden de oy istiyoruz. Ayrıca Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları’ndan da desteklerini bekliyoruz. Bu Türkiye’nin seçimidir. Bu seçim Türkiye’nin aydınlık geleceğinin seçimidir” diye konuştu.

 

TÜM SİYASİ PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe ve S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat da ziyaretlerde yaptıkları konuşmalarda,10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundular. Bozdağ, Yaztepe ve Arat, siyasi partilerin demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olduğunu ve oda olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve demokrasiyi her vatandaş gibi çok sevdiklerini belirtiler.

 

Haber / Seyit SÜREN