Kazadan mucize eseri kurtuldu

Dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle yaşanan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Çerkezköy Çorlu istikametinde seyir halinde olan 59 YF 684 Plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmes

GÜNDEM 4.08.2014 22:12:00 0
Kazadan mucize eseri kurtuldu

Çerkezköy’de Kızılpınar Mahallesi girişinde meydana gelen kazada araç kullanılamaz hale gelirken, araç sürücüsü ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

 

OTOMOBİLDEN İNEREK KAYIPLARA KARIŞTI

 

Kaza önceki gün saat 19.30 sıralarında Kızılpınar Mahallesi girişinde bulunan Batmaz halı önünde meydana geldi. İddiaya göre Çerkezköy Çorlu istikametinde seyir halinde olan 59 YF 684 Plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası kimliği henüz belirlenemeyen araç sürücüsü otomobilden inerek kayıplara karıştı.

 

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

 

Görgü tanıklarının ifadelerine aşırı hızlı olan 59 YF 684 Plakalı otomobil sürücüsü direksiyeon hakimiyetini kaybederek Kızılpınar Mahallesi girişinde bulunan Batmaz Halı’ya ters girerek durabildi. Kaza sonrasında araç tamamen kulanılamaz hale geldi. Kaza sırasında Batmaz Halı önünde her hangi birinin olmaması ise olası can kaybının önüne geçti. Kazadan sonra hiçbir şey olmamış gibi araçtan ufak sıyrıklarla çıkan araç sürücüsünün aracı olay yerinde bırakarak hızla uzaklaştığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Gökhan YILMAZ