Tanyeri UKM kararlarını protesto etti

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, geçtiğimiz hafta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde servisciler için ç

GÜNDEM 4.08.2014 00:00:00 0
Tanyeri UKM kararlarını protesto etti

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri önceki gün saat 13.00’da makamında basın açıklaması düzenledi.

 

UKM’DE SERVİSÇİLERİN ALEYHİNE ÇIKAN KARARI KINIYORUZ

 

Tanyeri, “Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda servisçilerin sıkıntılarını çözümleyecek bir karar beklerken, ilimizde yeni kurulan UKM toplantısından çıkan kararlar servisçilerin aleyhinedir. Çıkan sonuç ve karardan şahsım adına çok üzüntü duydum. Çünkü alınan karar servisçileri daha da mağdur edeceği gibi kimin nasıl ve ne şekilde çalışacağı da tam olarak belirtilmemiştir. Bu durum büyük bir kargaşaya yol açacaktır. Alınan kararlar Çerkezköy ve Çorlu’da yoğunlukta bulunan tüm servisçi arkadaşlarımızı üzmüştür. UKM’de bizleri temsil eden oda başkanının konuya pek vakıf olmadığını da anlamış bulunuyoruz” dedi.

 

SERVİSÇİLERİN EN YOĞUN OLDUĞU YERLER ÇERKEZKÖY VE ÇORLU’DUR

 

Başkan Fikret Tanyeri Çerkezköy ve Çorlu’nun servisçilerin en yoğun olduğu şehirler olduğunu belirterek, servisçilerin yok sayılamayacağını ve alınan kararın da bu doğrultuda alınması gerektiğini söyledi. Başkan Tanyeri, “Bugün sanayinin en yoğun olduğu Çerkezköy ve Çorlu, servisçilerin en yoğun olduğu yerlerdir. UKM’de servisçiler hakkında alınan karar gerçekten yanlış bir karardır. Bu yanlışlıktan en kısa süre içinde dönülmesi gerekmektedir ve dönüleceğine de inanıyoruz. Bölgemizde yoğunlukta olan servisçilerin yok sayılmayacağı inancım tamdır. Umut ediyorum ki bundan sonra servisçiler ile çıkacak kararlar servisçilerin lehine olmasını temenni ediyoruz. Bu alınan kararların hem personel taşımacılığı hem de öğrenci taşımacılığı yapanları karşı karşıya getireceği gibi karışıklığa da neden olacak ve bu yönde de birçok yetki kargaşası yaşanacaktır. Temennimiz UKM ilk toplantısında bu konu tekrar ele alınmalı ve düzeltilmelidir” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN