Hasta taşıyan ambulansa çarptı

Çerkezköy'de Altıyol Kavşağı mevkiinde Çorlu istikametine seyir halinde olan bir otomobilin, aynı istikamette içinde hasta olan bir ambulansa arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada büyük çapta maddi

GÜNDEM 3.08.2014 22:02:00 0
Hasta taşıyan ambulansa çarptı

Hasta taşıyan ambulansa çarptı

 

Çerkezköy’de önceki gün meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, Çorlu’ya hasta taşıyan bir ambulansa arkadan çarptı.

ÇORLU’YA HASTA TAŞIYORDU

Kaza önceki gün öğlen saatlerinde Çerkezköy Altıyol Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Enver Balta yönetimindeki 59 TE 614 plakalı otomobil, Çerkezköy Çorlu istikametine seyir halinde olan ve Çorlu’ya hasta taşıyan 59 ZE 557 plakalı ambulansa arkadan çarptı. Kaza sonucu Enver Balta’ya ait otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

TRAFİK KİLİTLENDİ

Kaza nedeniyle 59 ZE 557 plakalı ambulansta da maddi hasar oluşurken, bahse konu ambulansta bulunan Tamer Akan isimli hasta ise 112 ekiplerince gideceği hastaneye sevk edildi. Kaza sonucu Altıyol Kavşağı’nda araçlar metrelerce kuyruk oluşturdu. Olay yerine gelen Çerkezköy Emniyeti trafik ekipleri kaza mahalinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Araçların olay yerinden kaldırılması ile birlikte yol yeniden trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Gökhan TEKER