Festival coşkuyla başladı

Çorlu Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali'nin 5'incisi coşkulu bir şekilde başladı.

GÜNDEM 30.07.2014 18:18:00 0
Festival coşkuyla başladı

GAYDA İSTANBUL GRUBU SAHNE ALDI

Ramazan ayı boyunca devam eden Ramazan şenliklerinin ardından Çorlu Belediyesi 5. Kültür ve Sanat Festivali de başladı. Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Festivali'nin 1. gününde Balkan müziğinin sevilen gruplarından Gayda İstanbul sahne aldı. Binlerce vatandaşın katıldığı konserde Türkçe, Boşnakça, Makedonca ve Bulgarca şarkılar seslendiren Gayda İstanbul grubuna izleyenler de koro halinde eşlik etti.

ÇORLU ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İzleyenlere eğlence dolu anlar yaşatan konserin sonunda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, Gayda İstanbul grubuna çiçek takdim etti. Çatalkaya yaptığı konuşmada, “Gayda İstanbul Grubunu Çorlu'da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki yıllarda başka konserlerde de buluşmayı diliyorum. Bize böylesine güzel bir müzik ziyafeti sundukları için Çorlu Belediye Başkanımız Ünal Baysan, şahsım ve çorlu halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi