Albayrak belediye personeliyle bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile görüştü.

GÜNDEM 30.07.2014 18:10:00 0
Albayrak belediye personeliyle bayramlaştı

ALTYAPIYI TAMAMEN BİTİRECEĞİZ

Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Ekrem Eşkinat’ın yanısıra Meclis Üyeleri ve Personelle de bayramlaşarak bayramlarını kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, herkese hayırlı bir Ramazan Bayramı geçirmeleri temennisinde bulundu. Daha sonra Büyükşehir Belediyesine gelerek iadeyi ziyarette bulunan Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Başkan Albayrak’ın bayramını tebrik ettiler. 2016 Yılına kadar Tekirdağ’ın her yerini altüst ederek altyapıyı tamamen bitireceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesine de destek olacağız” dedi.

BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİN PEKİŞTİĞİ GÜNLERDİR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda personelle bayramlaştı. Daire Başkanlarının da hazır bulunduğu bayramlaşma töreni öncesi konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Bayramlar birlik beraberliğin kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de kaynaşarak büyük bir aile olmuştur. Bayramda iyi dinlenin, bayramdan sonra da çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Çok büyük hizmetler bizi bekliyor, sizinle beraber güzel hizmetlere imza atacağız. Hepinizin bayramı kutlu olsun, güzel huzurlu sağlık içinde bir bayram olsun” dedi.

Haber Merkezi