Şehit ailelerine anlamlı ziyaret

Kapaklı'da bayramın ilk günü Atatürk Mahallesi'nde bulunan Recep Güven Parkı'nda saat 10.00'da bayramlaşma programı düzenlendi.

GÜNDEM 30.07.2014 18:06:00 0
Şehit ailelerine anlamlı ziyaret

İLK GÜN BAYRAMLAŞTILAR

Bayramlaşma programına Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ferhat Kaanoğlu, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Aziz Özkan ve Adem Sekmen, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve ilçe yönetimi, AK Parti Kapaklı İlçe Eski Başkanı Ali Osman Orhan ve partililer, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, kamu kurumlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma programına vatandaşların ilgisi az oldu.

EMNİYET VE JANDARMAYI ZİYARET ETTİ

Recep Güven Parkı’ndaki bayramlaşmanın ardından Kaymakam Kuzulu ve beraberindekiler Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’ı makamında ziyaret etti. Barın ve emniyet mensuplarının bayramını kutlayan Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu beraberindekilerle birlikte daha sonra Karaağaç’taki Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Ferhat Kaanoğlu ve askerlerin bayramını kutlayan Kaymakam Kuzulu, ilçenin asayişi ile ilgili de bilgiler aldı.

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Beraberindekilerle birlikte 16 Nisan 1988’de şehit düşen Jandarma Çavuş Habib Savtekin’in Karaağaç’taki ailesini de ziyaret eden Kaymakam Kuzulu, şehidin annesi Gülsenem Savtekin ve kardeşi Akın Savtekin ile sohbet ederek şehit ailesinin bayramını kutladı. Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu, hastane ve böbrek nakil merkezinin ardından Kapaklı’daki şehit ailelerini ziyaret ederek onların da bayramını kutladı.

Haber / Gökhan YILMAZ