Ülkücüler erken bayramlaştı

Kapaklı Ülkü Ocakları Yönetimi, önceki gün ocak binasında gerçekleştirilen programda Ramazan Bayramı'ndan 4 gün önce Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanlığı mensuplarıyla bayramlaştı.

SİYASET 25.07.2014 18:00:00 0
Ülkücüler erken bayramlaştı

ARKADAŞLARIMIZLA ERKENDEN BAYRAMLAŞALIM İSTEDİK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, “Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm arkadaşlarımız, eşini dostunu akrabasını ziyaret edim bayramlaşmak için memleketlerine gidecek. Bu nedenle henüz kimse Kapaklı’dan ayrılmamışken, böyle bir program düzenleyerek arkadaşlarımızla erkenden bayramlaşalım istedik. Bizleri kırmayıp bayramlaşma programımıza katılan tüm ülkücü kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ORTADOĞU’DA SOYDAŞLARIMIZ KATLEDİLİYOR

Bayramlaşma programında yaptığı konuşmada Filistin’de, Afrika’da ve Ortadoğu’da yaşanan katliamlara da dikkat çeken Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, “İsrail Filistin’e bomba yağdırıyor. Ortadoğu’da soydaşlarımız katlediliyor. Maalesef barış ve hoşgörü ayı olan onvir ayın sultanı Ramazan Ayı’nda bu gibi tabloları görmek bizi derinden üzüyor. Bu bayram hüznü ve sevinci bir arada yaşayacağız” diye konuştu.

KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR DİLEDİ

Dünyanın neresinde olursa olsun akan mazlum kanlarının dinmesini temenni eden Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, “İnşallah zalimler en kısa sürede hak ettikleri şekilde cezalarını çekerler” dedi. Ayhan konuşmasının sonunda Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsmaında şehir dışına çıkacak olan herkese kazasız belasız yolculuklar diledi ve tüm katılımcılarla tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

Haber / Seyit SÜREN