Vali Yerlikaya Tekirdağlı'ların bayramını kutladı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Valilik internet sitesinden yaptığı açıklamada başta Tekirdağlı'lar olmak üzere tüm İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

GÜNDEM 25.07.2014 16:11:00 0
Vali Yerlikaya Tekirdağlı

ACILI VE ÜZÜNTÜLÜYÜZ

Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı’na kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, “Her ne kadar Bayramın heyecanını ve mutluluğununu yaşasak da İslam dünyasında yaşanan acı ve sıkıntılar karşısında üzüntü duyuyoruz. Bir an önce bu sıkıntıların bitmesi için de dua ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BAYRAMLAR KÜSKÜNLÜKLERİN UNUTULDUĞU GÜNLERDİR

Bayramların toplumsal birliğin sağlandığı değerlerin hatırlandığı, kırgınlık ve küskünlüklerin unutulup gönüllerin birbirine yaklaştığı, sevgi ve saygının yaşandığı, dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği günler olduğunu ifade eden Vali Ali Yerlikaya, “Bayramlar; hastaların, kimsesizlerin, dostların, akrabaların ziyaret edildiği, çocukların sevindirildiği günlerdir. Sağlam bir toplumsal yapının oluşturulması için, böyle önemli ve özel günler vesile kılınarak, birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenmektedir” dedi.

BAYRAMLAŞMA TUĞLALI PARK’TA YAPILACAK

Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın tüm İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını dileyen Yerlikaya, “Herkesin sevdikleriyle acı ve kederden uzak, güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Tüm Tekirdağlı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bayram sevincimizi hep beraber yaşayıp bu sevinci paylaşarak arttırmak için, Ramazan Bayramı’nın 1. günü olan 28 Temmuz Pazartesi günü saat: 14.00’da Tuğlalı Park’ta gerçekleştirecek olduğumuz Bayramlaşma merasimine, tüm Tekirdağlı hemşehrilerimizi eşleri ve çocukları ile birlikte davet ediyorum" diye konuştu.

Haber Merkezi