Gürkan: Gurur duyduk

Edirne Belediyesi Halkoyunları Topluluğu, gittikleri festivallerden taraflarına verilen teşekkür plaketlerini, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile paylaştı.

GÜNDEM 24.07.2014 19:08:00 0
Gürkan: Gurur duyduk

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VE HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Belediye Halkoyunları eğitmeni Gürkan Güzelharcan, "Edirne Belediyesi Halkoyunları ekibi olarak, yurt içi ve yurt dışından birçok festivalden davet alarak, katılım sağlıyoruz. Belediyemiz ve kentimiz adına katıldığımız bu festivallerde ekibimize teşekkür plaketleri ve hediyeler takdim ediliyor. Başkanımız Recep Gürkan, bizlerin her zaman destekçisi oluyor. Ve bizlerde, en son katıldığımız Lüleburgaz Festivali ve Yunanistan’da düzenlenen festivale katıldık. Festival dönüşü de başkanımızı ziyaret ederek, teşekkür plaketlerimizi kendisi ile paylaşmak istedik" diye konuştu.

EDİRNE’MİZİ VE BELEDİYEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL EDİYORLAR

Ekibi başarılarından dolayı kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise, "Belediye Halkoyunları ekibimiz Türkiye Halkoyunları Federasyonunca düzenlenen yarışmalar başta olmak üzere, katıldıkları yurt içi ve yurtdışı tüm festivallerde Edirne’mizi ve Belediyemizi başarıyla temsil ediyorlar. Bizlerde, ekibimizin bu başarıları karşısında, hem mutlu oluyor hem de kendileriyle gurur duyduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

Haber Merkezi