Meydanlar ışıl ışıl

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçeye bağlanan mahallelerde bulunan meydan ile düzenleme yapılan parklara yeni aydınlatma direkleri dikildi.

GÜNDEM 24.07.2014 19:01:00 0
Meydanlar ışıl ışıl

 PARKLAR DAHA GÜVENLİ HALE GELDİ

Büyükşehir Yasası ile Kapaklı’ya bağlanan Karaağaç'ta bulunan iki meydanda aydınlatma direklerinin dikildiğini kaydeden Kapaklı Belediyesi yetkilileri, “Ayrıca Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yanıkağıl ve Pınarça mahallelerinde de toplam 5 parka aydınlatma direği dikilerek meydan ve parklar aydınlatıldı. Yapılan düzenlemeler ve yüksek aydınlatmalarla birlikte parklar gece ve gündüz daha güvenli hale geldi. Park ve meydanların eğlence ve dinlenme alanları olarak kullanma yoğunluğununda da artış görüldü” açıklamalarında bulundu.

VATANDAŞLARIMIZ PARKLARA ÇOCUKLARINI GÖNÜL RAHATLIĞI İÇİNDE GÖTÜREBİLİR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "İlçemizin daha güvenli olması için aydınlatma çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Dikilen yüksek aydınlatma direkleri sayesinde parklar ve meydanlar çok daha iyi aydınlatıldı. Yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşlarımız parklara çocuklarını gönül rahatlığı içinde günün her saatinde götürebilecekler. Kapaklımız için yapacağımız çalışmalara bütün hızıyla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber / Gökhan TEKER