Optimed'ten basına iftar

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi, önceki gün verdiği iftar yemeğinde Yalı Restaurant'ta basın mensupları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 24.07.2014 18:00:00 0
Optimed

BASIN MENSUPLARINI İFTARDA BULUŞTURDU

İftar programına Çerkezköy ve Çorlu’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ve medya sahipleri katıldı. Özel Optimed Hastanesi ve Özel Optimed Çorlu Tıp Merkezi’nin basın emekçilerini iftarda buluşturmuş olması memnunlukla karşılandı. Düzenlenen iftarda her masada basın mensuplarının yanında Optimed Hastanesi’nde ve Optimed Tıp Merkezi’nde görev yapan hekimlerin ve çalışanlarının bulunması dikkat çekti. İftar yemeğine Optimed Hastanesi yetkilileri ve basın mensuplarıyla birlikte yaklaşık 80 kişi katıldı.

 

 

SİZLERLE ÖZEL GECEDE BİRLİKTE OLMAK AYRI BİR MUTLULUK

Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan gecede yaptığı kısa konuşmada, Çorlu ve Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarıyla 3’üncü kez iftar yemeğinde birlikte olmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti. Arslan, “Bu gece, aynı zmaanda Kadir Gecesi olması dolayısıyla da ayrıca önem kazanmaktadır. Basından sansürün kaldırışının 106. yıl dönümü olması sizler kadar bizler için de önem taşımkatadır. Bu nedenle tüm basın mensubu arkadaşlarımızın Basın Bayramını içtenlikle kutluyorum” dedi.

HASSAS BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ

 Optimed Hastanesi ve Optimed Tıp Merkezi Genel Koordinatörü Genel Cerrah Op. Dr.Ayhan Arslan, şöyle devam etti: “Doktorlar olarak bir yerde bizler de sizler gibi aynı kaderi paylaşıyoruz. Bizler de sizler gibi yedi yirmidört görev yapıyoruz. Basın mensupları hizmet sektöründe fikir işçisi olmaları nedeniyle çok nitelikli ve hassas bir görev yapıyorlar. Ayna zamanda topluma ve kişilere zarar vermemeleri gerekiyor. Bölgemizde görev yapan siz basın mensuplarına, bizlere verdiğiniz desteğe ve bölgenin kalkınmasındaki katkılarınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

HASTANEMİZ BÜYÜYOR

Optimed hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, hastaneye yapılmakta olan ek bina ile birlikte hastanenin yatak kapasitesinin 240 yatağa çıkarılacağını söyledi. Ayhan Arslan, “Hastanemiz 7 yaşına girdi. 8 ortakla kurduğumuz Optimed Hastanesi sizlerin desteği ve katkılarıyla büyümeye devam ediyor. 70 yatak kapasiteli olan hastanemiz kısa süre içinde 240 yatak kapasitesine çıkacak. Trakya Bölgesi’nin en büyük özel hastanesi olacak. Hastanemizde Kalp cerrahisi olmak üzere bulunmayan branşlar da yakında hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca Balkanlardan hasta gelmesini hedefliyoruz. Bu nedenle bölgede hiçbir hastanede bulunmayan bir helikopter pisti kuruyoruz. Bu yıl da Basın Bayramı’nda değerli basın mensuplarımızla bir arada olmakta son derece mutlu olduk. Davetimizi kırmayarak katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Basın mensuplarımızı ve kuruluşlarını yaptıkları özverili çalışmaları nedeniyle kutluyorum” dedi. 

BASIN MESNUPLARI İLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Optimed Hastanesi ve Optimed  Çorlu Tıp Merkezi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan ve Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan başta olmak üzere hastane ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi yöneticileri basın mensuplarını iftar yemeğine gelişlerinde  Yalı Restaurant girişinde karşıladılar ve iftar sırasında da basın mensuplarıyla yakından ilgilendiler. Yine İftar sonrasında da basın mensuplarını gidişlerinde de kapıya kadar uğurlayan Optimed Hastanesi yöneticileri iftar yemeğine katılımın yoğun olmasından mutlu olduklarını ifade ettiler.

Haber/ Seyit SÜREN- Foto / Gökhan YILMAZ