Encümen toplantısı gerçekleştirildi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT Temmuz ayı encümen toplantısı Birlik Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Birlik merkezinde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 23.07.2014 14:18:00 0
Encümen toplantısı gerçekleştirildi

TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıya Trakyakent ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Encümen üyeleri Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ve Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı ile Birlik Müdürü Mehtap Cihan Miçonunoğlu Akkuş katıldı.Birlik Başkanı Kadir Albayrak toplantının açılışında yaptığı konuşmada; yeni bir Encümen toplantısında tekrar bir arada olmalarından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, tüm Encümen Üyelerine toplantıya iştirak ettikleri için teşekkür etti.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda Ağustos ayı etkinlik programı çerçevesinde gerçekleştirilmesi planlanan eğitim programları hakkında görüş alışverişi yapıldı. Üye Belediyelere yönelik proje talepleri ve faaliyet takvimi da toplantıda görüşüldü. Haziran ayı içerisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde organize edilen UKOME Eğitimi başlığı altındaki “Kent İçi Ulaşıma Genel Bakış, Tekirdağ Ulaşım Ana Planı, Toplu Taşıma Revizyonları ve Ulaşım Uygulama Örnekleri” konulu bilgilendirme toplantısının değerlendirmesi yapıldı. Bununla birlikte ANCI, Borghi Ulusal Belediye Birliği ile Girit Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği, Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği'nin de katılımcı kuruluşlar arasında yer aldığı “Girit'in En Güzel İlçeleri” konulu uluslararası konferans programı da toplantıda değerlendirildi.

Haber Merkezi