Polislere zor anlar yaşattı

Hacizli yakalaması bulunan araç ile paniğe kapılıp kaçan Umut U. isimli bir şahıs, Çerkezköy ve Kapaklı polislerine zor anlar yaşattı.

GÜNDEM 22.07.2014 17:58:00 0
Polislere  zor anlar yaşattı

POLİSTEN KAÇTI

Dün saat 14.00 sıralarında Çerkezköy Öztrak Caddesi’nden seyir halinde ilerleyen hacizli yakalamalı

74 BU 420 plakalı araç Emniyet kavşağında polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Öztrak Caddesi’nden Narin Caddesi’ne doğru son sürat kaçmaya başlayan Umut U.’ya ait hacizli yakalamalı otomobil bütün ekipleri harekete geçirdi. Narin Caddesi’nden gelen polis arabalarını gördükten sonra yoluna devam eden şahıs cezaevi kavşağı yönünden Kapaklı’ya doğru kaçmaya devam etti.

 

 

KAÇARKEN POLİSE ÇARPTI

Polislerden kaçmaya devam eden Umut U. Çerkezköy Kapaklı yolu üzerinde bulunan BP benzin istasyonunun önünde kendisini durdurmaya çalışan trafik polisi Murat Ö’nün de ayağını ezdi. Paniğe kapılan şahıs daha sonra ekipler tarafından Organize köprüsünün girişinde kıskıvrak yakalandı. Arabasının hacizli yakalaması olduğu için paniğe kapıldığını söyleyen Umut U. ekipler tarafından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, olayda yaralanan polis memuru Murat Ö. ise olay yerine gelen 112 Acil ambulans tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber/ Gökhan YILMAZ