Vatandaş daha fazlasını istiyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirilen asfalt yol yapım çalışmaları Erbay Caddesi'nde başladı.

GÜNDEM 22.07.2014 17:02:00 0
Vatandaş daha fazlasını istiyor

ÖNEMLİ BİR YATIRIM

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, asfalt yol yapım çalışmalarının ilçe genelinde tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. Kapaklı Belediyesi olarak bütün yatırımların ilçenin daha modern bir hale gelmesi için yapıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce yol, ilçemizin hem bugünü için hem de yarını için önemli bir yatırımdır” ifadelerini kullandı.

TRAKYA’NIN YILDIZIYIZ

Kapaklı’nın, başta Trakya Bölgesi olmak üzere ülkenin hızla gelişen yerleşim yerlerinden birisi olduğuna işaret eden Başkan İrfan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi olarak biz bu hızlı gelişimin en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Ortaya koyduğumuz bu yatırımlar, ilçemizi Trakya’nın yıldızı haline getiriyor” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARIMIZ RAHATA KAVUŞTU

Kapaklı tarihinde ilk defa böylesine büyük bir asfalt hamlesi yapıldığına vurgu yapan Başkan İrfan Mandalı, “Bu sayede vatandaşlarımız rahata kavuşmuştur. Yol konusunda sadece asfaltlama çalışmaları ile yetinmiyoruz. Parke yol ve kaldırım konusunda da önemli çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. İlçemiz tarihinin yine en çok parke yol ve kaldırım çalışmalarını biz yaptık. Her şey ilçemiz için. Her şey vatandaşlarımızın rahatı için” diye konuştu.

ERBAY CADDESİ’NE DAHA FAZLA ÖNEM VERİLMELİ

Kapaklı Belediyesi’nin yaptığı asfaltlama çalışmalarının memnuniyet verici olduğuna işaret eden Erbay Caddesi sakinleri ise, “Erbay Caddesi, Kapaklı’nın en büyük caddesidir. Buraya daha fazla önem verilmelidir. Biz, Yıldızkent’te yapılan kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarının Erbay Caddesi’nde de gerçekleştirilmesini istiyoruz. Bu sayede caddemiz canlanacak, esnafımızın da yüzü gülecektir” dedi. 

Haber / Ahmet KARDEŞ