Minik sporcular madde bağımlılığına karşı bilinçlendirildi

Kapaklıspor yönetimi tarafından minik sporcuların bilinçlenmesi amacıyla organize edilen "Sağlıklı Yaşam, Zararlı Alışkanlıklar ve Madde Bağımlılığı" konulu seminer dün saat 14.00?

SPOR 21.07.2014 18:19:00 0
Minik sporcular madde bağımlılığına karşı bilinçlendirildi

ÇOCUKLARIMIZ KENDİLERİNİ HER ALANDA GELİŞTİRİYOR

Seminer öncesi konuşma gerçekleştiren Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, “Kulüp olarak tek amacımız sportif alanda başarı sağlamak değil. Biz çocuklarımızın sorumluluk sahibi birer birey olarak yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çocuklarımız sporda oldukları kadar derslerinde ve sosyal yaşamlarında da beceri kazanıyor, kendilerini geliştiriyorlar” dedi ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

ÇOCUKLARIMIZ HER ZAMAN RİSKLERLE KARŞI KARŞIYA

Programda bir sonraki konuşmayı ise Kapaklı Spor Kulübü Yöneticilerinden SMMM Nurten Pandir gerçekleştirdi.  Pandir, “Spora gönül veren minik yavrularımıza, onlara emek ve destek veren sevgili anne babalarına ve bu yolda yavrularımıza sporu sevdiren ve öğreten sevgili hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Kapaklı sanayi merkezi olması sebebi ile anne ve babalar iş hayatında yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Evlatlarımızın kötü alışkanlıklar edinmesi, uygunsuz yerlerde oyun kurarak çeşitli tehlikelerle karşı karşıya kalması her zaman bir risktir. Spor tesisleri çocuklarımızı sağlıklı ortamda yaşıtlarıyla değişik spor dallarında eğiterek ve gelecek hayatlarında sporu severek ve isteyerek bilinçli bir şekilde öğrenmelerini sağlamaktadır. Bu konuda bizlere yardımcı olan devlet büyüklerimize ailelerimize, hocalarımıza minnettarız” dedi. 

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Konuşmaların ardından Kapaklıspor’a katkılarından dolayı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı adına ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker’e ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı adına Belediye Başkan Vekili İlhan Çetinkaya’ya birer plaket takdim edildi. Kapaklı Spor Kulübü’nün organize ettiği seminerde İrmet Hastanesi Acil Doktoru Muhammet Ceylan ve Avrupa Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Doktoru Ayşegül Baykaran, “Sağlıklı Yaşam, Zararlı Alışkanlıklar ve Madde Bağımlılığı” konularında minikleri bilinçlendirdi. Programa Kapaklı Belediye Başkan Vekili İlhan Çetinkaya, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Sait Beydoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, 1911 Çerkezköyspor Kulübü başkanı Murat Narçın, Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, Yeminli Mali Müşavir Sayın Ahmet Acartürk, Kulüp Antrenöleri Ercan Yılmaz ve Abdullah İşar ile çok sayıda minik sporcu katıldı.

Haber Ahmet KARDEŞ