Albayrak: Eksikleri görmüş olduk

Tekirdağ'da önceki gün kısa sürede etkisini gösteren yağmurda pek çok araç ve yol da hasar gördü. Altınova Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Soğukkuyu Mahallesi, Gündoğdu Mahallesi ve 100. Yıl Mahalles

GÜNDEM 20.07.2014 16:40:00 0
Albayrak: Eksikleri görmüş olduk

EKİPLERİMİZ HEMEN MÜDAHALE ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sel baskınında metrekareye 60 kilo yağış düştüğünü açıkladı. Selin kısa sürede etkisini gösterdiğini ifade eden Albayrak, " Yağmur yağdığı andan itibaren ekiplerimizin müdahalesi başladı. Tahminen metrekareye 60 kilogram yağış düştü. Tekirdağ’ın tamamında yağış etkili oldu. Bu süre içerisinde Büyükşehir Belediyemizin itfaiye ve su kanalizasyon ekiplerimiz bütün araç ve ekiplerini seferber etti. İtfaiyeye gelen tüm talepler değerlendirildi” dedi.

LOKAL BİRKAÇ YERDE TIKANMALAR OLDU

Çerkezköy, Çorlu ve Muratlı’dan da ekiplerin Süleymanpaşa’ya yönlendirildiğini kaydeden Kadir Albayrak, “Lokal birkaç yerde tıkanmalar oldu. Rögar kapakları açılıp temizlenerek müdahale edildi. Tüm şehirde ekiplerimiz yağmur sonrası hasarları tespit edip sıkıntıların giderilmesine çalışıyor. Ekiplerimiz sabaha kadar çalışacak. Bütün belediye ekipleri olarak konuya hakimiz. Vatandaşların tüm isteklerini yerine getiriyoruz. Sevindirici tarafı herhangi bir can kaybı ve büyük bir maddi hasarın olmamasıdır. Tüm Tekirdağ’a geçmiş olsun diyorum. Şehrin eksiklerini görmüş olduk. Eksiklerimizi gidereceğiz" açıklamalarında bulundu.

Haber Merkezi