Yeni Başsavcı göreve başladı

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığına geçtiğimiz ay atanan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz'ın yerine Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mehmet Nadir YağcÄ?

GÜNDEM 18.07.2014 18:20:00 0
Yeni Başsavcı göreve başladı

GÖREVE BAŞLADI

HSYK Kararnamesi ile birlikte Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Zafer Asker Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na ve Tekirdağ Merkez’de görev savcısı Mehmet Nadir Yağcı da Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken,yapılan değerlendirmenin ardından Mehmet Nadir Yağcı Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanırken, Zafer Asker de Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı.

“ALİ ULVİ YILMAZ’IN DAVETİ İLE GELMİŞ”

Çerkezköy’de Cuma günü itibariyle görevine başlayan Mehmet Nadir Yağcı “ Cumhuriyet Başsavcısı olarak ilk görev yerim Çerkezköy’dür. Tekirdağ’da görev yaparken, eski Başsavcımız Ali Ulvi Yılmaz’ın daveti üzerine birkaç kez Çerkezköy’e gelmiştim. Çerkezköy çoğu ağır ceza mahkemesinden bile büyük bir ilçedir. Tekirdağ ve ilçeleri arasında Çerkezköy’ün büyük bir sanayi kenti olduğunu biliyorum” diye konuştu.

TEKİRDAĞ’DAN GELDİ

2001 yılında Sinop’un Boyabat ilçesinde hakim olarak göreve başladığını kaydeden Yağcı” Bu ilçede üç yıl hakimlik yaptıktan sonra 2004 yılında Kahramanmaraş Andırın İlçesine  tayinim çıktı. İki yıllık görev sürem sonunda 2006-2008 yılları arasında Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, 2008-2011 yılları arasında Van Merkez’de, 2011-2014 yılları arasında da Tekirdağ Merkez’de Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptım. Son olarak da Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandım” dedi. 

 

Haber Merkezi