Albayrak, "Tekirdağspor 11 ilçenin takımı"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağspor'un il genelindeki 11 ilçenin takımı olduğunu ve herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Başkan Albayrak, "Tekirdağ art?

GÜNDEM 18.07.2014 16:00:00 0
Albayrak,

 TEKİRDAĞSPOR 11 İLÇENİN TAKIMI

Tekirdağspor’da 11 ilçenin takımı. Tekirdağspor  1965 yılından bu yana gelen köklü bir kulübümüzdür. Tekirdağspor ikinci lige kadar çıkmış mücadele vermiş bir kulübümüzdür. Ancak son yıllarda talihsizlikler nedeniyle kapanma noktasına gelmiş ve bu köklü kulübümüzün durumu da bizleri çok üzdü. Tekirdağspor’un   yeniden   canlanması  ve  Tekirdağ’ı  hak  ettiği  birinci ya da süper  ligde temsil etmesi  için  altı yüz  bin  lira gibi bir maddi  yardımda bulunduk. Diğer kulüplere  yardım yok mudur.  Elbette diğer kulüplerimizde bizim kulüplerimizdir. Onlara da gereken maddi yardımı yapacağız”dedi.

 “TEKİRDAĞ’DA SPORUN EN ÜST SEVİYEYE ÇIKMASI İÇİN GEREKEN YAPILACAK”

Başkan Kadir Albayrak,Tekirdağ il genelinde sporun her branşında bu günkü durumundan çok daha ileri seviyelere çıkarmak ve Tekirdağ’ın ülke genelinde de sporda da adından söz  eden bir il olması için maddi manevi desteklerini vereceklerini belirtti. Başkan Albayrak, “Tekirdağ il genelindeki tüm kulüplerimize yardım yapılacak. Her kulüp yardım alacak. Biz ilimizde sporun ust seviyeye çıkması için gerekeni yapacağız. Biz istiyoruz ki ilimizde diğer illerde olduğu gibi amatör lig de ve süper lig de olduğu gibi,üçüncü ligde, ikinci ligde,birinci ligde, ve süper ligde de bir takımımız olsun istiyoruz.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN