Kapaklı'da bonzai'ye geçit yok

Son zamanlarda artan bonzai kullanımı ve ölümler nedeniyle uyuşturucu madde ve satışı ile ilgili mücadeleye hız veren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro amirliÄ?

GÜNDEM 18.07.2014 15:51:00 0
Kapaklı

KISKIVRAK YAKALANDI

Son günlerin belası haline gelen Bonzai adlı uyuşturucu ile Kapaklı’da mücadele devam ediyor. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda bonzai satan bir kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kapaklı’da bonzai sattığı tespit edilen kişi ve kişiler üzerinden geniş çaplı operasyon başlatan ekipler Muro lakaplı M.G’yi tespit ederek önceki gün Kapaklı Belediye Meydanı’nda kıskıvrak yakaladı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan 16 yaşındaki M.G hastanedeki doktor raporunun ardından Adliye’ye çıkarıldı.

EMNİYET UYARDI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri” Kapaklı’da gençliğimizi zehirleyen ve uyuşturucuya özendiren şahıslara yönelik olarak çalışmalarımıza devam edilecektir. Halkımızın Emniyet birimlerine ilettiği şikayet ve ihbarlar en ince ayrıntısına kadar titizlikle araştırılıp en etkili şekilde sonuçlandırılmaktadır" diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ