Tredaş ve Trepaş çalışanları iftarda buluştu

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ve Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş.'nin (TREPAŞ) Tekirdağ il genelinde çalışan yönetim kadrosu ve personeli, Ramada Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde

GÜNDEM 17.07.2014 14:49:00 0
Tredaş ve Trepaş çalışanları iftarda buluştu

“İLERİYE TAŞIMAK İSTİYORUZ”

İftar sonrası bir konuşma yapan TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer, Tekirdağ’ın ardından iftar organizasyonlarına Edirne ve Kırklareli’deki personel ile devam edeceklerini söyledi. Sezer, IC Holding çatısı altında üçüncü yıla girdiklerini ifade ederek, “Bu süre zarfında büyük mesafe kat ettiğimiz düşüncesindeyim. Değişik bölgelerden arkadaşlar ile bir araya geldik. Artık TREDAŞ ve TREPAŞ olarak IC Holding çatısı altında birbirimize kenetlendik. Bunu daha da ileriye taşımak bizim ortak hedefimiz.” dedi.

 

 

“GAYRETİ İÇİNDE OLMAMIZ GEREKİYOR”

TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan da konuşmasında, TREDAŞ çalışanları olarak önemli işler yaptıklarına değinerek, elektrik dağıtım işinin kolay bir iş olmadığını ve sorumluluk taşıdığını belirtti.Erdoğan, çalışanlara yönelik, “TREDAŞ olarak 20 bin kilometre karede faaliyet gösteriyoruz. Bu iş fedakarlık ister. 7 gün 24 saat hastanedesiniz, ilim için okullardasınız. Siz olmazsanız hayat durur. Bunun bilincinde çalışmamız gerekiyor. TREDAŞ çalışanları başarılı olmak zorunda. Çünkü TREDAŞ çalışanlarının bağlı olduğu IC Holding, her gün ülkemizde ve dünyada bir başarının altına imzasını atıyor. Ve ülkemizdeki tüm yaşayan insanların, ülkeyi en iyi şekilde temsil ettiği için takdirini topluyor. Dolayısıyla bu holdinge yaraşır şekilde çalışmamız gerektiğini hepimizin bildiği kanaatindeyim. Daha çok çalışarak 21 dağıtım şirketinin en tepe noktasına oturma gayreti içinde olmamız gerektiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi