3 şanslı Vodafone abonesine son model BMW

Üç ay boyunca devam eden kampanyada, Türkiye genelindeki tüm Vodafone bayileri aracılığıyla 12 ay kalma sözü vererek Vodafone faturasızdan faturalı hatlara geçen, yeni Vodafone faturalı hat alan ya da numarasın

GÜNDEM 16.07.2014 17:13:00 0
3 şanslı Vodafone abonesine son model BMW

ÇEKİLİŞ NOTER HUZURUNDA YAPILDI

Kampanyaya katılan aboneler arasında noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda Gaziantep’ten Hamdi Könez, Adıyaman’dan Abdulvahap Yoğunlu ve Tekirdağ’dan Emin Özkahraman son model birer BMW 116i otomobil sahibi oldu. Talihliler, BMW’lerini İstanbul’daki Vodafone Plaza’da, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk’un elinden teslim aldı.

ABONELERİMİZİN HAYATLARINI HER ALANDA KOLAYLAŞTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, “Abonelerimize en son iletişim teknolojilerini ulaştırırken, onların hayatına değer katmak üzere faaliyet gösteriyoruz. Sunduğumuz ürün ve hizmetlerle sayıları 20 milyonu aşan abonelerimizin hayatlarını her alanda kolaylaştırmayı hedefliyoruz. 2011 yılında sektörde ilk kez tam fatura kontrolü sağlayan, limitine geldiğinden duran Hesabını Bilen Tarifeleri hayata geçirdik. Bu sene de Vodafone faturalılara ödedikleri paranın tam karşılığını verme ilkemizle, paketlerindeki tüm dakikaları etkin kullanabilecekleri Devreden Tarifeleri tanıttık. Faturalıda hak ettikleri değeri almak için herkesi Vodafone Faturalı dünyasına davet ettik. Vodafone Faturalı tarifelere geçerek BMW sahibi olan üç değerli abonemizi kutluyor ve onlara keyifli sürüşler diliyoruz” dedi.

Haber Merkezi