Kapaklıspor, sponsorlarına forma ile teşekkür ediyor

Kapaklıspor Kulübü Asbaşkanı Seçkin Dilsiz ve Kapaklıspor Yöneticisi SMMM Nurten Pandir, kulübe maddi manevi desteklerde bulunan sponsorlara forma vererek teşekkür etti.

SPOR 16.07.2014 14:46:00 0
Kapaklıspor, sponsorlarına forma ile teşekkür ediyor

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Kapaklıspor Kulübü’ne verdikleri desteklerden dolayı ’a katkılarından dolayı Şark Mensucat Anonim Şirketi Genel Müdürü Cenk Karahasanoğlu ve Şark Mensucat Anonim Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Levent Kaya’ya teşekkür eden Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, “Kapaklı’da sporun sevdirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Kulübümüze bu anlamda desteklerde bulunan Şark Mensucat Anonim Şirketi Genel Müdürü Cenk Karahasanoğlu ve Şark Mensucat Anonim Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Levent Kaya’ya teşekkür ediyorum. Temennim ilçemizdeki diğer esnaf arkadaşlarımızın da spora ve sporcuya destek olmasıdır” dedi.

KAPAKLISPOR’UMUZA FORMA SPONSORU OLDUK

Şark Mensucat Anonim Şirketi Genel Müdürü Cenk Karahasanoğlu ve Şark Mensucat Anonim Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Levent Kaya’ya formalarını Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz ve Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyesi SMMM Nurten Pandir takdim etti. Sponsorlara üzerinde isimlerinin yazılı olduğu formaların hediye edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren sponsorlar, “İlçemizi başarıyla temsil eden Kapaklıspor’umuza forma sponsoru olduk. Kapaklıspor’un başarısı için bundan sonraki süreçte de elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARINIZI SPORA YÖNLENDİRİN

Kapkalı’da ailelerin birçoğunun fabrikalarda çalıştığına dikkat çeken Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyesi SMMM Nurten Pandir, “Veliler çocuklarına yeterince zaman ayıramıyor. Biz kulüp olarak bir yandan çocuklarımızın sporla meşgul olmalarını sağlarken, bir yandan da onları kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Yapılan istatistiklere göre kulübümüz bünyesinde spora başlayan çocukarımızın derslerinde de ilerleme kaydettiği tespit edildi. Bu nedenle tüm ailelerin çocuklarını spora yönlendirmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

Haber / Gökhan YILMAZ