100 günlük süre doldu

Mazbatasını aldığı gün tam kapasite ile hizmet verebilmek için 100 gün müsaade isteyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, önceki gün Büyükşehir Belediyesi çalışanlarÄ?

GÜNDEM 16.07.2014 14:41:00 0
100 günlük süre doldu

ANA FELSEFEM DÜRÜSTLÜK

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yeni dönemle birlikte yoğun bir çalışma temposu içine gireceğiz. Ana felsefem dürüstlüktür. Disiplin, dürüstlük ve çok çalışmak bizim yeni vizyonumuzun temelini oluşturan 3 ana faktör olacak. Halkımız büyükşehir belediyesi olarak bizden büyük hizmetler bekliyor. Hizmet alanımız çok geniş. Saray’dan Şarköy’e kadar büyük bir alanda, 354 mahallede hizmet vereceğiz. Kırsal kesimin bizden büyük beklentileri var. Bu beklentilere hep birlikte cevap vereceğiz. Emekleme dönemini geride bıraktık artık yürümeye başladık. Yılbaşından sonra da koşmaya başlayacağız. Tekirdağ’ı şantiyeye çevireceğiz. Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacak projelere imza atacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

ÇOK YORULACAĞIZ AMA SONUNDA TEKİRDAĞ KAZANACAK

Devletin malını kimseye yedirtmeyeceğini üstüne basa basa vurgulayan Başkan Albayrak, “Ben dürüst bir insanım. Tüm çalışanlarımın da benim kadar dürüst olduğuna inanıyorum. Devletin malına hepimiz sahip çıkacağız. Biz büyük bir aileyiz. Her zaman sorumluluğumuzun bilinci ile çalışacağız. Artık çok çalışma zamanı. Belki çok yorulacağız ama sonunda Tekirdağ kazanacak” dedi. Başkan Albayrak’ın büyükşehir çalışanlarına hitap ettiği ve yeni dönemi başlattığı toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan’ın yanı sıra, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı, Danışmanlar Fatih Ünsal ve Neşet Erdoğan, 1. Hukuk Müşaviri Av. Orhan Perçinoğlu, tüm daire başkanları, şube müdürleri ve büyükşehir belediyesi çalışanları da hazır bulundu.

Haber Merkezi