Karamehmetoğlu: Sorumluluklarınızı unutmayın!

Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada, kulübün 2014–2015 sezonu U15 Takım Kadrosu'nun belirlendiğini ifade etti.

SPOR 16.07.2014 11:32:00 0
Karamehmetoğlu: Sorumluluklarınızı unutmayın!

İŞTE SİTESPOR 2014-2015 U-15 TAKIMI

Kapaklı Sitespor 2014–2015 sezonu U15 Takımı’nın Alt Yapı Teknik Sorumlusu’nun Soner Çelik olduğunu dile getiren Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Takımımızın kadrosu ise şu şekilde: 1- Göktuğ Sezer, 2- Berkay Oruç, 3- Emre Altın, 4- Berkcan Balcı, 5- Samet Kürükçü, 6- Berk Kaya, 7- Gökberk Duman, 8- Kaan Yazıcıoğlu, 9- Burak Erişmiş, 10- Batuhan Özçevik, 11- Semih Sevinç, 12- Mert Yetişoğlu, 13- Muratcan Ülgen, 14- Kerem Yavuz, 15- Şendoğan Keskin, 16- Ferhat Bakay, 17- Burakhan Şerifoğlu, 18- Doğukan Yeşil, 19- Emirhan Açar, 20- Metin Ergin, 21- Doğukan Cemtosun, 22- Muammet Kayıkçı, 23- Ekrem Bildal, 24- Emir Tapancı, 25- Güray Yıldız, 26- Furkan Şerifoğlu, 27- Ahmet ve 28- Cengiz Güner. Takımımızın idman programı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak” dedi.

GAZLI İÇECEKLERDEN UZAK DURUN

Açıklamalarının devamında genç sporculara seslenen Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Sitespor Kulübü bünyesinde başarılı bir sporcu olmak için derslerinize çok çalışmalı, antrenmanlarınızda planlı, programlı ve disiplinli olmalısınız. Hafta sonu yapacağınız spor etkinliklerinin, derslerinizde başarılı olmanıza yardımcı olduğunu unutmamalısınız. Günde 3 ana öğün yeterli ve dengeli beslenmelisiniz. Bunun için her gün yumurta, peynir, bal, sebze ve meyve yemelisiniz. Süt, ayran ve taze sıkılmış meyve suyu içmelisiniz. Kola, fanta, gazoz gibi zararlı gazlı içeceklerden uzak durmalısınız” diye konuştu.

KİŞİLİĞİNİZLE ÖRNEK OLMALISINIZ

Genç sporculara her gün 9-10 saat uyumaları tavsiyesinde bulunan Ersan Karamehmetoğlu, “Boyunu ve kilonu düzenli olarak kendiniz ölçmelisiniz. Gelişiminizi yakından takip etmelisiniz. Her Cuma akşamı spor çantanızı kendiniz hazırlamalısınız. Antrenmanlar için yedek ter fanilanızı diğer spor malzemelerinizi temiz ve düzenli bir biçimde spor çantanıza yerleştirmelisiniz. Antrenmanlar başlamadan 15 dakika önce idman alanında hazır olmalısınız. Arkadaşlarınızı sevmeli, öğretmenlerinize saygılı olmalısınız. Kulübümüzün bir ferdi olarak, omuzlarınızda büyük bir sorumluluk taşıdığınızı hiçbir zaman unutmamalısınız. Davranışlarınıza her zaman dikkat etmelisiniz. Kişiliğinizle örnek olmalısınız. Hiçbir zaman iyilikten ve doğruluktan ayrılmamalısınız. Unutmayın! Bu kulübe yeteneklerinizle geldiniz, karakterinizle devam edersiniz” ifadelerini kullandı.

Haber / Gökhan TEKER