İsmetpaşa Parkı Kasım'a yetişecek

Kapaklı'da İsmet Paşa Mahallesi'nde inşaat çalışmaları devam eden İsmet Paşa Parkı'nın yapım çalışmalarına, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından d

GÜNDEM 15.07.2014 17:27:00 0
İsmetpaşa Parkı Kasım

PROJE ALANI 17 BİN 50 METREKARE

Çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İsmet Paşa Parkı Proje alanı 17 bin 50 metrekaredir. Konut yaşamına uygun, vatandaşlarımızın ailesiyle birlikte vakit geçirebilecekleri bir park olacak. Projemizde çağdaş yaşam ihtiyaçlarına öncelik verdik. Projede 1 adet büfe, 1 adet park ve hizmet birimi 1 adet su deposu, Amfi sahnesi, oturma alanları ve havuz, bisiklet yolu ve yürüyüş yolları bulunuyor. Halkımızın gönül rahatlığıyla gelebileceği bir ortam yaratma gayretindeyiz” diye konuştu.

ŞEHİR PARKLARI VATANDAŞLARIMIZIN İMDADINA KOŞAR

Şehir parklarının, insanların nefes almalarını sağlayan yerler olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Şehir parkları, ilçe merkezinde olmasına rağmen gürültüden, karmaşadan, düzensizlikten uzaktır. Şehir dışına çıkamayan vatandaşlarımızın imdadına koşar. İnsanlarımız burada sosyalleşme imkanı bulur. Ailesi ile birlikte huzurlu vakit geçirir” açıklamalarında bulundu.

İNŞAAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çalışmaların hızla ilerlediğini kaydeden İrfan Mandalı, “Parkın dış çevre duvarlarında demir korkuluk yapım çalışmaları sürüyor. Park içindeki mevcut yollar belirlendi ve aydınlatma direkleri yerlerine, ölçümler yapılarak kazıkları çakıldı. Bulunan iki adet havuz da denizliden getirilen traverten taşı ile kaplama çalışmaları yapılıyor. Amfi tiyatronun sahnesinin inşaat çalışmaları sürüyor. Dikilen direklerin ardından sahnenin çatı kısmı yapılacak. Bisiklet ve yürüyüş yollarına düzenlemeler yapılacak. Amacımız Kasım ayına kadar parkın yapım çalışmalarını tamamlamak ve halkımızın hizmetine sunmaktır” dedi.

Haber / Gökhan YILMAZ