Kapaklı'da Yoncalı heyecanı

Yılda ortalama 10 bin göç alan Kapaklı gerek yatırımcılar, gerekse iş ümidiyle memleketinden ayrılanlar için adeta bir cazibe merkezi haline geldi. Bunun en büyük göstergelerinden biri de Saray'a bağlÄ?

GÜNDEM 14.07.2014 17:19:00 0
Kapaklı

3 BİNE YAKIN İMZA TOPLANDI

Kapaklı’ya bağlanmak için 3 bine yakın imza toplayan Büyükyoncalı sakinleri, toplanan imzaları ilgili makamlara teslim ederek referanduma gitme kararı alınmasını sağladı. Yüksek Seçim Kurulu’ndan yapılan açıklamalara göre 27 Temmuz Pazar günü Büyükyoncalı Mahallesi’nde referanduma gidilecek ve vatandaşlara Kapaklı’ya bağlanmak isteyip istemedikleri sorulacak. Sandıktan çıkan sonuca göre Büyükyoncalı Mahallesi’nin geleceği tayin edilecek.

 

 

ÇİFTE BAYRAM YAŞAMAK İSTİYORLAR

Ramazan Bayramı arife gününe denk gelen referandum gününde Kapaklı’ya bağlanmak istediklerini dile getiren Büyükyoncalı Mahallesi sakinleri, bu sayede çifte bayram yaşamak istediklerini dile getirdi. Yetkililer, toplanan 3 bin imzanın sandıktan Büyükyoncalı’nın Kapaklı’ya bağlanacağı yönünde irade çıkacağına işaret ediyor.

AYNI HEYECAN VE COŞKUYLA HİZMET EDECEĞİZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediyesi yetkilileri, gerek alt yapı ve üst yapı, gerekse sosyal ve kültürel alanlarda yapılan hizmetlerin, ilçe sakinleri kadar, çevre ilçelerden de büyük takdir gördüğünü ifade etti. Dün olduğu gibi bugün de aynı heyecan ve coşkuyla Kapaklı halkına hizmete devam edeceklerini dile getiren yetkililer, “Büyükyoncalı Mahallesi sakinleri imza toplayıp, 27 Temmuz Pazar günü yapılacak referandumla ilçemize bağlanmak istiyor. Bu durum bizleri oldukça gururlandırıyor. Bu nedenle Büyükyoncalı Mahallesi sakinlerine ilçemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

27 Temmuz Pazar günü yapılacak olan referandumun ardından Büyükyoncalı’nın Kapaklı’ya bağlanması halinde, ilçe sınırları içindeki diğer mahallelere yapılan hizmetlerin aynısının Büyükyoncalı’da da yapılacağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini kaydeden yetkililer, “27 Temmuz Pazar günü yapılacak olan referandumun hem Büyükyoncalı, hem Kapaklı hem de ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ