Sitespor'da kaleci Rahmi yuvada kaldı

2013-2014 1.Amatör ligi B grubunu namaglup ,şampiyon olarak tamamlayan Sitespor yeni sezon öncesi başarılı kalecisi Rahmi Yeşil ile tekrar anlaştı.

SPOR 14.07.2014 16:17:00 0
Sitespor

RAHMİ YUVADA KALDI.

Geçtiğimiz hafta Mardin Spor’dan Yusuf Turan ile anlasan kırmızı şeytanlar , takımda uzun yıllarda mücadele eden tecrübeli eldiven Rahmi ile de yeniden anlaştı.Şampiyonluk yolunda gösterdiği performans sonrası bir çok kulübün transfer listesinde bulunan sporcu , Site Spor’da kaldı.

SİTE SPOR’LU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM.

Tören sonrası görüşlerini ifade eden Rahmi “Site Spor kulübünde olmaktan gurur duyduğumu  ve başarı için elinden gelen mücadeleyi sergileyeceğimi ifade etmek istiyorum. 16 Eylül 2010 tarihinde Sitespor kulübüne geldim.  Burada her şey diğer kulüplerden farklı.Ersan Karamehmetoğlu çok değerli bir başkan ve prensipleri var. Onunla çalışmayı seviyorum.Mardin Spor ‘dan genç kaleci kardeşimiz Yusuf’u transfer ettik.Ona da başarılar diliyorum.Umarım birlikte çok çalışıp Sitespor’a yararlı oluruz”dedi.

“HAZIRLIKLARA BAŞLAYACAĞIZ”

Site Spor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ise; “Bugün sporcu arkadaşımız bir kez daha kulübümüzün büyüklüğünü ispatladı. Kendisine teşekkür ederim.Bu yıl da , iyi mücadele edip kulübümüze layık bir futbol sergilemek istiyoruz.Bu amaç uğruna iç transferlerimizi bitirmeye çalışıyoruz.Kadromuzda görmek istediğimiz bir iki futbolcumuz kaldı.Onlarla da anlaşıp Ramazan Bayramından sonra  sezon hazırlıklarına başlayacağız. ” dedi.

 

Haber Merkezi