Ünlü sihirbaz Çerkezköylü'leri büyüledi

Türkiye'nin en ünlü illüzyonistlerinden biri olan Sermet Erkin, Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında en güzel numaralarını Çerkezköylüler için sahneled

GÜNDEM 13.07.2014 17:21:00 0
Ünlü sihirbaz Çerkezköylü

Çerkezköy’de Kapalı Otopark üzerinde önceki akşam saat 22.00’da sahne alan ünlü illüzyonist Sermet Erkin, birbirinden gizemli gösterileri ile izleyenleri adeta büyüledi.

İZLEYENLERİ ADETA BÜYÜLEDİ

Sermet Erkin’in gösterilerini izleyenler arasında Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Atilla Can, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı ve Ali Dede’nin yanı sıra yüzlerce Çerkezköylü yer aldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu gösteride izleyenlerin meraklı bakışları arasında birbirinden güzel numaralar yapan Sermet Erkin, gösterilerinin bazı bölümlerinde seyircilerden de yardım aldı. İzleyenlere unutamayacakları bir gece yaşatan Sermet Erkin, kendisini izleyen minik öğrenciler ve yüzlerce Çerkezköylü’den büyük alkış aldı.

ÇOCUKLAR BİRBİRLERİYLE YARIŞTI

Programı sırasında kısa bir konuşma yaparak Çerkezköylü’lere hitap eden ünlü illüzyonist Sermet Erkin, “40’ıncı sanat yılımın içindeyim. Beni arayarak sizlerle buluşmama vesile olan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can’a çok teşekkür ediyorum” dedi. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği programda, İlkim Ataeri, Enhar Çalış, Büşra Lale, Burak Aslan, Ahmet Özgen, Arda ve Çağatay isimli çocukları da gösterilerine ortak eden Sermet Erkin, izleyenlere sihir dolu bir gece yaşattı. Çocuklar sahneye çıkmak için birbirleriyle yarışırken, Sermet Erkin, kimi zaman da sihirbazlığın püf noktalarını kendisini izleyen çocuklarla paylaştı.

Haber / Emine LALE