Komisyon köy ziyaretlerini sürdürüyor

Pınarça Mahallesi'ne ziyarette bulunan Kapaklı Belediyesi komisyonu vatandaşlarla bir araya gelerek şikayet ve talepleri dinledi.

GÜNDEM 11.07.2014 16:53:00 0
Komisyon köy ziyaretlerini sürdürüyor

EN BÜYÜK SORUN YOL

İlk ziyaretlerini önceki gün Karlı ve Uzunhacı Mahallelerine gerçekleştiren Veli Çeken başkanlığındaki Kapaklı Belediyesi Komisyonu önceki gün saat 14.30’da da Pınarça Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Pınarça Mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen komisyon üyeleri, halkın beyanları doğrultusunda gereken notları alarak, yapılması gerekenlerin yapılacağını ifade etti. Pnarça Mahallesi sakinlerinin dile getirdikleri en büyük sıkıntı ise yol sorunu oldu.

HERGÜN ONLARCA AĞIR TONAJLI KAMYONLAR GEÇİYOR

Pınarça Mahallesi’nde yolların neredeyse tamamen bozuk olduğuna dikkat çeken mahalle sakinleri, “Yollarımızdan hergün onlarca ağır tonajlı kamyonlar geçiyor. Bu nednele yollarda çökmeler meydana geliyor. Bu durum araçlara zarar verdiği gibi kazalara da davetiye çıkarıyor” diye konuştu.

SORUNLARIMIZ BİR AN ÖNCE GİDERİLSİN

Kapaklı Belediyesi’nden yol sorununu kısa sürede çözmesini talep eden Pınarça sakinleri, mahallelerinde düğün salonu ve aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri park yapılmasını da istedi. Çocuklarının güvenle oyun oynayabileceği bir park isteyen vatandaşlar, “Temennimiz belediyemizin bu eksiklikleri de bir an önce gidermesi yönündedir” ifadelerini kullandı.

SORUNLARI BAŞKANIMIZA RAPOR HALİNDE SUNACAĞIZ

Kapaklı Belediyesi olarak Pınarça Mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını ilgili birimlere ileteceklerini söyleyen komisyon üyeleri, “Gerek yıllardır bakımı yapılmayan yollarınız olsun, gerekse düğün salonu ve park gibi talepleriniz olsun tüm sorunlarınızı bir rapor halinde Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya ileteceğiz. Gereken herşeyin en kısa sürede yapılacağından şüpheniz olmasın” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ