Kapaklıspor'dan Dükanlı'ya anlamlı hediye

Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, dün saat 10.30'da Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş ve Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz'i makamında ağırladı.

SPOR 11.07.2014 16:11:00 0
Kapaklıspor

2 NUMARA ONUN, 5 NUMARA İSE BENİM FORMAMDI

Ziyarette Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş tarafından Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı’ya 5 numaralı forma hediye edilirken, Asbaşkan Seçkin Dilsiz tarafından da 2 numaralı forma hediye edildi. Dükanlı’ya iki forma hediye etmelerinin nedeni hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, “2 numara, Hasan Dükanlı’nın yıllar evvel Kapaklıspor’da oynarken giydiği forma numarasıydı. 5 numaralı forma ise kendisi ile birlikte aynı takımda oynarken benim giydiğim forma numarasaydı. Kendisine o günlerin hatırına böyle bir jest yapmak istedik” dedi.

YILLARCA BU FORMAYI TERLETTİ

Hasan Dükanlı’nın 1986-1993 yılları arasında Kapkalıspor formasını terlettiğini kaydeden Adem Yavaş, “Bu formayı giyebilmek bana 1992-2002 yılları arasında nasip oldu. 1992-1993 yılında da kendisi ile birlikte Kapaklıspor için mücadele ettik. Hasan Dükanlı, gerek futbol yaşantısı boyunca, gerekse sonrasında her zaman maddi manevi Kapaklıspor’un yanında olmuştur. Biz de kulüp yönetimi olarak desteklerinden dolayı kendisine bu şekilde teşekkür etmek istedik” ifadelerini kullandı.  

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, “Bana bugün burada bu gururu yaşattıkları için gerek Kulüp Başkanımız Adem Yavaş’a gerse Asbaşkanımız Seçkin Dilsiz’e çok teşekkür ediyoruz. Kapaklısporumuzun başarılarının devamını gönülden diliyorum. Bu anlamda üzerimize düşen her türlü maddi manevi desteği vermeye devam edeceğimize de söz veriyorum” açıklamalarında bulundu.

ÖNEMLİ OLAN ALTYAPI

Bir spor kulübünün başarılı olabilmesi için yapması gereken en önemli şeyin alt yapıya önem vermek olduğunu kaydeden Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, “Biz son 6 ayda bunu başardık. Kaptanımız Kartal İpek ile sağ açığımız Doğanay, Bucaspor tarafından gerçekleştirilen Tekirdağ seçmelerini geçtiler ve İzmir seçmelerine çağrıldılar. Onlar gibi birçok sporcumuz, büyük kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı. Bizim en büyük amacımız, önümüzdeki iki yıl içinde altyapı takımlarımızdan en az birisini Türkiye Şampiyonalarına gönderebilmektir” dedi.  

FARUK KUZU İLE ANLAŞTIK

Bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı’ya teşekkürü borç bildiğini kaydeden Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz ise “Hasan Dükanlı, gerek futbolculuk yaşantısında gerekse sonrasında Kapaklıspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Biz kulüp olarak Kaynarca Belediye Başkanı’nın tavsiyesi üzerine Bakırköyspor’un teknik direktörü Faruk Kuzu ile anlaştık. Bu yıl büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ