Karagöz, "Çerkezköy için gönül birliği içindeyiz"

Haziran ayında gerçekleşen olağan kongrede Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Çerkezköy'ün sevilen hayırsever iş adamlarından Serkan Karagöz'e hayırlı olsun ziyaretleri

GÜNDEM 10.07.2014 18:42:00 0
  Karagöz,

Dün de saat 14.00’te de AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan İşcan, Kamil Çetintaş ve Kamil Yiğit hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“BU GÖREVİ DE EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAKSINIZ”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, yaptığı konuşmada Karagöz’ün Kent Konseyi Başkanlığını da en iyi şekilde yapacağını belirtti. Başkan Bahar, “Öncelikle yeni görevinizi tebrik ediyor, görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Bu güne kadar üstlendiğiniz tüm görevler size yakışmıştır.

Anavatan Partisi döneminde de yıllarca Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini bölgede en iyi şekilde siz yaptınız. Şu an birde yıllardır başarıyla sürdürdüğünüz Çerkezköy Emlakçılar Dernek Başkanlığı göreviniz var. Bununla birlikte de hayırseverliğiniz bulunmaktadır. Doğrusu sizin her yere yetişmede gösterdiğiniz performans olağan üstü bir şeydir. Bu çalışkanlığınız ve görev aşkınız nedeniyle sizi bu yönünüzle de tebrik ve takdir ediyorum. Bu görevi de en iyi şekilde yapacağınıza içtenlikle inanıyorum. Allah utandırmasın” diye konuştu.

“ÇERKEZKÖY İÇİN GÖNÜL BİRLİĞİ İÇİNDEYİZ”

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sizler benim can dostlarımsınız. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Çerkezköy’ün daha da gelişmesine katkı sağlamak için projelerimizle birlikte Çerkezköy’ün hizmetindeyiz. Sizlerin de bizlere vereceği destek çalışma azmimizi daha da kamçılayacaktır. Sizlerle her zaman Çerkezköy için gönül birliği içindeyiz. Bu nedenle birlikte yapacağımız çalışmalar ilçemize daha da artı bir değer katacağına inanıyorum.”dedi. Başkan Karagöz ziyaret sonunda Ak parti Çerkezköy İlçe Başkanı Bahar ve yönetim kurulu üyelerini kapıya kadar eşlik ederek uğurladı.

Haber/Seyit SÜREN