Bölge oda başkanları ile iftarda buluştu

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Tekirdağ'da düzenlenen iftar yemeğinde bölge oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.

GÜNDEM 10.07.2014 18:41:00 0
Bölge oda başkanları ile iftarda buluştu

İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER

Tekirdağ Turizm Otelcilik Okulu’nda düzenlenen iftar yemeğine Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile İstanbul, Bursa, Çanakkale başta olmak üzere 13 ilin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. 

“ENGELLERİ KALDIRDILAR”

İftar öncesi oda üyeleriyle buluşan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yaptığı konuşmada esnaf ve sanatkarların temsilcileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.  İnsanlık tarihinde en önemli şeyin destek ve yardımcı olmak olduğunu dile getiren Palandöken, "Bugün birlik beraberlik ve yardımlaşma günümüzdür. İnsanlık tarihinde en önemli şey birbirine destek ve yardımcı olmaktır. Ülkemiz artık birlik, beraberlik, huzur ve güvenin yeridir. Sizler esnaf ve sanatkarların yanan ışığısınız. İki buçuk milyona yakın esnaf ve sanatkarımızın çalışma hayatındaki ekonomide paya baktığımız zaman 2 yüz 50 milyar dolarlık bir hacmi vardır. Gerçekten hem iktidara hem de muhalefet partilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çünkü esnaf ve sanatkarlarımızın meseleleri gündeme geldiği zaman hiç kuşkusuz meclisin bütün milletvekilleri, hangi partiden olursa olsun bu iş esnafın işi, bu iş için muhalefet olarak anlaşalım, bu kanunun çıkmasını sağlayalım demişlerdir. İşte böylelikle Sosyal Güvenlik Kurumu’na da kanun değiştirmek suretiyle Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu olarak girmemiz önündeki engelleri kaldırdılar. Bu büyükşehirde kente gelirken kentteki değişimi izledim. Yapılan çalışmaları takdir ediyorum" dedi. Genel Başkan Palandöken, oda başkanları ve katılımcılarla birlikte yaptığı iftarın ardından Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sami Kayın ve diğer katılımcılarla tek tek vedalaşarak Tekirdağ’dan ayrıldı.

 

Haber Merkezi