Hakimin evine giren şüpheliler yakalandı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Saray'da ve ilçede toplam 6 ikamet hırsızlığına karışan iki şüpheliyi şok operasyonla ele geÃ?

GÜNDEM 10.07.2014 18:26:00 0
Hakimin evine giren şüpheliler yakalandı

6 İKAMET HIRSIZLIĞI’NA KARIŞTILAR

İddiaya göre 7 Temmuz Pazartesi günü Y.S.M. ve E.G. Saray’da, aralarında bir hakime ait evin de yer aldığı toplam 4 ikamet hırsızlığına karıştı. Şüpheliler, Saray’daki soygunların ardından bu kez Kapaklı’ya geçerek, Atatürk Mahallesi ve İnönü Mahallesi’nde birer ikamet hırsızlığına daha karıştı. Şüpheliler, daha sonra 34 GH 6751 plakalı otomobil ile kaçarak kayıplara karıştı.

İSTANBUL’DAN GELMİŞLER

Bunun üzerine çok yönlü soruşturma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekileri, aracın plakasından, zanlıların İstanbul Gazi Osman Paşa’da yaşadıklarını tespit etti. Önceki gece geç saatlerde İstanbul’a giden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, iki şüpheliyi, evlerine yapılan eş zamanlı operasyon ile kıskıvrak yakalayarak Kapaklı’ya getirdi.

YÜZLERİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞTILAR

İki şüpheli Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadelerinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Şüphelilerin rahat halleri ise dikkatlerden kaçmazken, şüpheliler hastane girişinde ellerini kullanarak yüzlerini gizlemeye çalıştılar. Daha sonra Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarılan şüpheliler, Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya’nın sorgulamasının ardından Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildiler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ