Hırsızlar 20 bin TL'lik lastik çaldı

Malkara'da lastik satış dükkanına giren hırsızlar, yaklaşık 20 bin TL değerinde olan 70 adet lastiği çalarak kayıplara karıştı.

GÜNDEM 9.07.2014 16:56:00 0
Hırsızlar 20 bin TL

POLİS GENİŞ ÇAPLI ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Olay, Malkara’ya bağlı Pullukçu Sanayi Sitesi’nde araç lastiği satışı yapan bir dükkanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Çamcı'ya ait dükkanın kapısının açık olduğunu gören vatandaşlar, hemen iş yeri sahibine haber verdi. Bunun üzerine sabah dükkana giden Çamcı, kapı kilidinin kırık olduğunu gördü. Çamcı, dükkana girdiğinde yaklaşık 20 bin TL değerinde 70 adet lastiğin çalınmış olduğunu fark etti. Çamcı'nın haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, dükkanda yaptıkları incelemenin ardından hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

BİNEK ARAÇLARININ LASTİKLERİNE DOKUNMAMIŞLAR

Hırsızların değeri yüksek lastikleri çaldığını ifade eden dükkan sahibi Fatih Çamcı, "İş yerimi sabah bir müşterim açık görmüş, beni aradı. Biz de gittiğimizde iş yerim soyulmuştu. Hırsızlar işi biliyormuş. Çünkü para yapacak kamyon, kamyonet, minibüs ve traktör lastikleri ile C tipi dediğimiz para yapacak lastikleri çalmışlar. 70 adet yeni lastiğin değeri 20 bin TL civarında. Olduğu gibi boşaltmışlar. Küçük binek araçlarının lastiklerine dokunmamışlar. Soyulduğumuz ile kaldık galiba" ifadelerini kullandı.

İHA