Yeni ilçe başkanı kim olacak?

2011 yılında AK Parti Kapaklı Belde Başkanlığı'na seçilen, Kapaklı'nın ilçe olmasının ardından ilçe başkanlığına atanan Ali Osman Orhan'ın görevden alınmasının ar

GÜNDEM 8.07.2014 19:11:00 0
Yeni ilçe başkanı kim olacak?

Ali Osman Orhan ve yönetiminin görevden alınmasının ardından boşalan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı için arayış sürüyor.

5 İSİM MÜLAKATA ALINDI

20’den fazla adayın talip olduğu ilçe başkanlığı için önceki gün yapılan toplantıda aday sayısı 5’e indirildi. Belirlenen 5 aday önceki akşam Tekirdağ’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Tekirdağ Koordinatörü tarafından AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nda mülakata alındı.

ANKARA’YA DAVET EDİLDİLER

Ömer Karadeniz, Nihat Orhan, Mustafa Oruç, Ahmet Doğaç ve Av.Ercan Üçel’in katıldığı mülakatın ardından aday sayısı 3’e indirilirken, Ankara’ya davet edilen Ömer Karadeniz, Nihat Orhan ve Ercan Üçel’in bugün ya da yarın Ankara’ya görüşmeye davet edilmesi bekleniyor. Adaylar Ankara’da, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından mülakata alınacak. Kapaklı’nın yeni ilçe başkanının da aynı gün açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber / Seyit SÜREN