Halk halinden memnun

Kapaklı Belediyesi 'nin yaptığı ve yapmaya devam ettiği çalışmalar hakkında görüşlerini dile getiren vatandaşlar, genel anlamda gerçekleştiirlen çalışmalardan memnun olduklarını kaydetti.

GÜNDEM 8.07.2014 18:20:00 0
Halk halinden memnun

Kapaklı Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade eden ilçe halkı, belediyenin hizmetlerini yerind eve faydalı bulduklarını dile getirdi.

ADAY OLSUN YİNE ONA OY VERİRİM

Kapaklı Belediyesi’nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe esnafı, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı eğer 2019 seçimlerinde de Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyarsa oyumuz yine onundur. Seçim sürecinde hazırlanan projeler bir bir hayata geçmeye başladı. Bu projeler tamamlandığında ilçemiz daha da yaşanılabilir bir şehir olacak. Böylelikle insanlar arasında birlik ve beraberlik daha da güçlenecek” ifadelerini kullandı. 

IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARINA HAYRAN KALDILAR

Kapaklı-Çerkezköy yolu ve İsmetpaşa Mahallesi’nde yapılan ışıklandırma çalışmalarının ilçeye prestij kazandırdığını belirten vatandaşlar, “Temennimiz benzeri ışıklandırma çalışmalarının diğer mahalle ve caddelerimizde de gerçekleştirilmesidir. Bunun yanında asfaltlama çalışmaları, Kazak Gölü Mesire Alanı’nda yapılan düzenlemeler de belediyemizin takdir ettiğimiz çalışmalarından bazılarıdır. Kapaklı’nın tüm mahallelerine yapılan parklarlarda çocuk oyun grupları ve spor grupları yerleştirildi. Ayrıca Ramazan Ayı’nda kurulan İftar Çadırı da vatandaşlar için önemli bir hizmettir” dedi.

KAPAKLI SARAY’DAN OLDUKÇA ÖNDE

Kapaklı’da önceki yıllarda en ufak bir hava muhalefetinde ilçenin birçok noktasında elektrik kesintilerinin meydana geldiğini kaydden vatandaşlar, “Son zamanlarda kesintiler azaldı. Kesinti durumunda ise arıza kısa sürede onarılıyor” dedi. Saray’da ikamet eden ve işletmesi Kapaklı’da bulunan bir esnaf ise Kapaklı Belediyesi’nin alt ve üst yapı çalışmalarında Saray’a göre oldukça önde olduğunu kaydetti.

EN BÜYÜK SORUN TRAFİK SORUNU

Gelen göçle birlikte alt yapı çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çeken Kapaklı halkı, ayrıca görme engelliler için de kaldırımlara Çerkezköy’deki gibi sarı şerit yapılmasını talep etti. İlçenin en büyük sıkıntısının Pınar Bulvarı’ndaki trafik sıkıntısı olduğunun altını çizen vatandaşlar, “Basından takip ettiğimiz kadarıyla çevre yolu çalışmaları devam ediyor. Çevre yolunun en kısa süre içinde tamamlanmasını ve Pınar Bulvarı projesinin bir an önce hayata geçmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Haber / Gökhan YILMAZ