Şampiyonluğu havuzda kutladılar

Tekirdağ U-13 Ligi D Grubu'nda şampiyon olarak Kapaklı halkına büyük gurur yaşatan Kapaklıspor U-13 Futbol Takımı, Kulüp Yöneticisi Nurten Pandir ve Kulüp Antrenörü Abdullah İşat öncülüÄ?

SPOR 7.07.2014 18:36:00 0
Şampiyonluğu havuzda kutladılar

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Pasha Otel, dün saat 10.30’da Kapaklıspor U-13 Futbol Takımı’nı ağırladı. Otelin havuzunda gün boyu eğlenen minik sporcular, adeta şampiyonluğun keyfini çıkardılar.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Kapaklıspor U-13 Futbol Takımı, dün Kulüp Yöneticisi Nurten Pandir ve Kulüp Antrenörü Abdullah İşat öncülüğünde Çerkezköy’de faaliyet gösteren Pasha Otel’i ziyaret etti. İlk iş olarak otel önünde hatıra fotoğrafı çektiren minik sporcular, burada Otel Müdürü Talat Esen ve Otelin Havuz Müdürü Çilem Atmaca tarafından karşılandı. Otel yönetimi ile havuz başında da hatıra fotoğrafı çektiren minik sporcular, daha sonra soluğu otelin havuzunda aldılar. Minik sporcular, Havuz Müdürü Çilem Atmaca ile selfie yapmayı da ihmal etmediler.

 

 

GURUR DUYDUK

Kapaklıspor U-13 Futbol Takımı’nın D Grubu’nda şampiyon olarak kendilerine inanılmaz bir gurur yaşatıklarını söyleyen Pasha Otel Müdürü Talat Esen, “Çocuklarımız sezon boyunca muhteşem bir performansa imza attılar. Bu performanslarını da şampiyonlukla taçlandırdılar. Biz de Pasha Otel olarak onları ödüllendirmek istedik ve kendilerini otelimizde ağırladık” dedi.  

EN İYİ ŞARTLARDA SPOR YAPSINLAR

24 sporcu ve Kulüp Antrenörü Abdullah İşat ile birlikte Pasha Oetl’e ziyarette bulunan Kulüp Yöneticisi Nurten Pandir ise, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan otel yönetimine teşekkür etti. Çocukların bu tür ödülleri hak etiklerini kaydeden Pandir, “Bizim tek amacımız, çocuklarımızın en iyi imkanlar altında spor yapmalarını sağlamaktır. Bu kapsamda bize destek olan Pasha Otel yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi ve Otel Müdürü Talat Esen’e kulübün flamasını hediye etti. 

 

 

YALNIZCA FUTBOLU ÖĞRENMİYORLAR

Bu tür sportif faaliyetler sayesinde çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durduğuna işaret eden Nurten Pandir, “Çocuklar Kapaklıspor bünyesinde yalnızca futbol oymaöayı öğrenmiyorlar. Burada ahlak kurallarını, birlik beraberliği, paylaşmayı ve en önemlisi de dayanışmayı öğreniyorlar. Bu durum çocuklarımızın derslerine de olumlu bir şekilde yansıyor” dedi. Pandir konuşmasının sonda kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya da teşekkür etti.  

Haber / Ahmet KARDEŞ