Açakçılara jandarma tokadı

Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerinin, kaçakçılıkla mücadele kapsamındaki çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ä

GÜNDEM 7.07.2014 18:27:00 0
Açakçılara jandarma tokadı

200 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Kapaklı, Saray ve Çerkezköy’de yürütülen soruşturma sonucu belirlenen ev ve işyerlerine operasyon düzenleyen Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, yapılan operasyonda 200 paket gümrük kaçağı sigara, 23 adet akıllı cep telefonu, 15 adet hafıza akrtı, 26 adet mp3 müzik çalar, 8 adet kart okuyucu, 22 adet cep telefonu bataryası, 150 adet güneş gözlüğü, 1 adet SİM adaptörü ve 4 adet de flash bellek ele geçirildi.

AMACIMIZ SUÇTAN CAYDIRMAK

Suç ve suçlulara yönelik gerçekleştirdikleri çalışmaların artarak devam edeceğini dile getiren Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, “Amacımız başta Kapaklı olmak üzere bölgede suça meyilli olan vatandaşları bu düşüncelerinden caydırmaktır” açıklamalarında bulundu. Yetkililer, kaçak sigara, cep telefonu ve diğer aksesuarların imha edilmek üzere Gümrük Müdürlüğü’ne gönderildiğini kaydetti.

Haber / Ahmet KARDEŞ