Ordulu'lar iftarda buluştu

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, geleneksel hale getirdikleri iftar yemekleri kapsamında önceki gün 700 kişi ile birlikte oruç açtı. Dernek Başkanı Temel Büyükkeski,

GÜNDEM 7.07.2014 17:39:00 0
Ordulu

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, önceki gün dernek binası önünde verdiği iftarda üyeleri ile bir araya geldi.

 

 

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeklerinin ikincisini önceki gün verdi. Yaklaşık 700 kişinin birlikte oruç açtığı etkinlikte davetliler, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeski tarafından karşılandı. Dernek Başkanı Büyükkeski, iftar boyunca masaları dolaşıp katılımcılarla tek tek ilgilenerek herşeyin eksiksiz olması için gayret etti.

 

 

RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYIDIR

On bir ayın sultanı olan Ramazan Ayı’nın hoş görü ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeski, “Ramazan Ayı’nda birlik berebarliğimiz daha da güçleniyor” diye konuştu. Davete katılan herkese teşekkür eden Dernek Başkanı Temel Büyükkeski, daha nice iftarlarda bir araya gelmeyi temenni etti.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel iftar yemeğine Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Akın Yılmaz, Yılmaz Saç ve İbrahim Aktürk, AK Parti Kapaklı İlçe Eski Başkanı Ali Osman Orhan, 30 Mart seçimlerinde AK Parti Kapkalı Belediye Başkan Adayı olan Ömer Karadeniz, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Adayı Erol Buz ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Ahmet KARDEŞ